Start

FFSO logo

Lørdag den 10/9 arrangerede Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn og SAX-Team byrengøring i Sakskøbing, sidste lørdag inden Frugtfestivallen samlede omkring 20.000 mennesker i byen.

Denne gang blev arrangementet annonceret i noget bedre tid end i 2015, med opslag og foldere i byens butikker, i opslag på adskillige Facebook sider, på Boligselskabets hjemmeside (sabs.dk) med nyhedsbrev til medlemmerne i Fællesrådet, gennem en artikel i Saxkjøbing Avis, indslag i Radio SydhavsØerne på kulturnaut.dk og på kommunens hjemmeside.

Denne gang var der 23 der trak i arbejdstøjet. Vi havde lånt et lokale i Sognegården hvor vi kunne samles til kaffe og morgenbrød og tale om dagens opgaver.

Dagen var arrangeret i samarbejde med Guldborgsund kommune, der stillede med 5 medarbejdere der deltog i arbejdet, foruden de sørgede for at vi blev udstyret med trillebøre og alle de nødvendige redskaber.

Vi nåede væsentligt mere end i 2015: Vestergade, Gåsetorvet, et godt stykke af Maribovej, Apotekervænget, Nystedvej, et stykke af Saxes Alle, og et godt stykke af Nykøbingvej.

Og vi sluttede af med en bid brød og noget godt øl.

Dagen blev sponseret af: Sax-Trans A/S, Michaels Elservice ApS, Guld Bageren, Sakskøbing Handelsstandsforening, Landsbyen i Våbensted og Krenkerup bryggeri.

Du kan se billeder fra dagen og læse kommentarer på Fællesrådets facebook side facebook.com/ffso.dk og i Sakskøbing - Billedgalleri facebook.com/media/set/?set=oa.1050667678335251&type=1&hc_location=ufi

 

 

2015

 

Tirsdag d. 15/9 2015 arrangerede SAX-Team byrengøring i Sakskøbing under sloganet 'Vi gi’r Vestergade en hånd!'

 

 

'Billedet viser blot et eksempler på det vi mener, er en skændsel for vores by, - ukrudt i meters højde langs murene på vore hovedstrøg.
Det er en af de detaljer, der er med til at ”trække” vores by i den forkerte retning.
Vi må gøre det selv, for der er ingen andre der gør det!
Væk med ukrudt og skidt, inden Frugtfestival og 20.000 gæster i vores by!'

Arrangementet blev annonceret på Facebook og det blev omtalt i Saxkjøbing Avis, Folketidende og på TV2 Øst.

Og det var ikke så slemt, vi var 6 personer, (mindst 3 over 60 år), vi arbejdede fra 13:00 til 16:00 og vi nåede at holde en god kaffepause hos bageren, og der var tid til at snakke med dem der kom forbi, og vi nåede at rydde Vestergade fra kirken til Gåsetorvet, ca. 200 meter vej på begge sider, hvor noget var ret slemt.

Dagen blev sponseret af Sax-Trans A/S, Michaels Elservice ApS og Guld Bageren.

Du kan se billeder fra dagen og læse kommentarer på SAX-Teams facebook side facebook.com/dk.sax og i Sakskøbing - Billedgalleri https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.855380244530663&type=1.

 

 

Fællesrådet er også på Facebook - klik her

Kontakt Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn, skriv eller ring til bestyrelsen - klik her