Start

FFSO logo

Læserbrev sendt til Folketidende den 16-02-2017 vedr. YouSee.

 

FM signalets forsvinden
Den 14. februar kunne man læse, at FM signalet forsvinder ud i den blå luft her i løbet af februar.
Dette kommer åbenbart bag på Herr Flemming Jantzen og Herr René Christensen.
Den ene lokalpolitiker og venstre mand, hvis parti har været med til dette, og den anden som er landspolitiker, hvis parti ’måske’ også har været med til dette, burde om nogen vide det.
At det først forsvinder i løbet af februar skyldes, at der fra Fællesrådet allerede i starten af december var kontakt til YouSee.
Og det er nok Fællesrådet’s skyld, at det først blev i februar og ikke i januar, at det blev lukket ned, og ikke de 2 politikeres skyld.
Jeg kan til nød forstå, at Herr Flemming Jantzen ikke har fulgt så meget med i det som foregår, men at det kommer bag på Herr René Christensen, det er en overraskelse, eftersom han befinder sig på Christiansborg.
Så vil det måske også komme bag på ham, at i 2018 bliver hele FM nettet nedlagt, godkendt af Christiansborg, og ’måske’ led i spareplanen for DR.
 
At YouSee ser en fordel kan man sådan set godt forstå, når sammenhængende og alle oplysninger begynder at dukke op, men hvad jeg ikke kan forstå er, hvorfor melder man ikke klart ud – hvad der sker de næste år med nedlæggelse og fjernelse af kanaler.
Hvorfor skal man bruge en masse tid på at finde ud af det som DR eller politikerne burde melde ud?
 
Så vil det måske også kommer bag på ham, at DAMP radioer før 2011/12 ikke er noget værd, så man skal altså ud og købe sig en nyere model for at kunne hører radio.
 
Til orientering for dem som har gamle anlæg og som ikke har lyst til at smide dem ud, kontakt jeres tv-radioforhandler, jeg véd, at man kan få en anordning til at koble imellem gamle og nye radioer. Den koster “et par hundrede”.
Så slipper man for at køre sit gamle anlæg ud på genbrugspladsen.

 

Med venlig hilsen
<Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn
Næstformand
André B. Hansen
Orebyvej 86
4990 Sakskøbing

 

Fællesrådet er også på Facebook - klik her

Kontakt Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn, skriv eller ring til bestyrelsen - klik her